Kobalt Tips

Toon #
Titel
Weblink Camping De Hollandseboerderij

Midden in de polder, omringd door sloten en weilanden, ligt onze camping. U ademt de sfeer en de rust van het boerenleven.Op het passantenveld bieden wij plaats voor 25 kampeer-eenheden voorzien van electra. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen, het toiletgebouw dateert van 2000, met warme douches en stortplaats voor chemisch toilet.

Weblink Poolcentrum Bodegraven

Poolcentrum Bodegraven is een zeer gezellige uitgaansgelegenheid. Je kan er niet alleen poolen maar er is tevens een mooie dartbaan. Uiteraard kan je aan onze gezellige bar ook gewoon bijpraten over van alles en nog wat onder het genot van een hapje en een drankje.

Weblink BAS DOMBURG

Bas Domburg (1948) is kunstenaar, beeldhouwer en autodidact.
Hij werkt in steen en bij voorkeur met marmer, terrazzo en gips.

Weblink Vrienden van de Hoeck

Voorheen was café De Hoeck, gelegen aan de Van Tolstraat 2 een begrip in Bodegraven. Op 23 april 2006 is het café onder de nieuwe naam "Vrienden van de Hoeck" voortgezet. Het café is inmiddels verbouwd tot een gezellig bruin café met een klassieke, maar ook moderne uitstraling.

Weblink OSB Bodegraven

Jeu de boules vereniging OSB in Bodegraven. Deze vereniging bestaat acht jaar en heeft honderd leden. KOBALT is shirtsponsor van het OSB team wat in de nationale competitie uitkomt.

Weblink Mission Timoteo

Niet in Bodegraven, maar uit Bodegraven.

Misión Timoteo is een Boliviaanse stichting die in 1992 is opgericht. De oprichters zijn Dick en Therese Altena uit Bodegraven die zich geroepen voelden om naar Bolivia te gaan. Zij startten een kindertehuis in Santa Cruz, in eerste instantie voor kinderen die in de gevangenis terecht zijn gekomen.

Locatie

  • Nutspassage 1 
    2411 AD  Bodegraven

Keuken geopend

Woensdag-Zondag 16:00 - 20:30 uur
Maandag en Dinsdag Gesloten

Follow Us - Services

icon facebook icon twitter icon linkedin   icon pin icon wifi