Even voorstellen...

November 2013 bestond Eetgelegenheid Kobalt vijf jaar en in alle jaren tot nu hebben wij talloze gasten mogen ontvangen. Veel van hen zijn na het eerste bezoek blijven terugkomen tevreden over onze service, het lekkere eten en ook voor die eerlijke, ongedwongen, 'oer-hollandse' gezelligheid, want u wordt bij Kobalt altijd met een warm hart ontvangen.

Wij zijn Ron en Janneke, uw gastheer en gastvrouw en met Eetgelegenheid Kobalt, een eigen horeca onderneming, is onze droomwens in vervulling gegaan. Wij zijn nog net zo enthousiast als dat wij vijf jaar geleden waren, toen wij met Kobalt zijn gestart. Er is ons veel aan gelegen om het iedereen, die ons bezoekt, zoveel mogelijk naar de zin te maken en er in ieder geval voor te zorgen, dat u, onze gast, op culinair gebied niets te kort komt.

Als u Kobalt nog niet kent...

Neemt u dan alvast een kijkje op onze website. U kunt op de site de gevarieerde menukaart en prijzen vooraf inzien. Heeft u vragen, of wilt een reservering maken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 0172-612476.

tekening

Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen!

Locatie

  • Nutspassage 1 
    2411 AD  Bodegraven

Keuken geopend

Woensdag-Zondag 16:00 - 20:30 uur
Maandag en Dinsdag Gesloten

Follow Us - Services

icon facebook icon twitter icon linkedin   icon pin icon wifi